Bel ons: 06-51149076

 

Overkapping of Buitenverblijven

Wij  bouwen ook overkappingen aan uw woning of vrijstaand achter in de tuin.De trend vandaag de dag is om van om een overkapping of kapschuur te maken. Voor het plaatsen van een dergelijke maatwerk is veel ervaring nodig.Wij zorgen ervoor dat in in de zomer heerlijk buiten of in een gesloten buitenverblijf kunt gaan genieten. 

De voordelen van een terrasoverkapping zijn;

het creëren van een beschut terras ; het creëren van privacy; het weren van de felle zon, (koude) wind en (eventueel) regen, dus langer buiten zitten of in de schaduw tv kijken of werken op uw laptop; het verlengen van uw woning en het verlengen van het buitenleven; droge ruimte voor tuinspullen e.d.; uw buitenfeest gaat gewoon door, ook bij een enkele regendruppels of een bui buiten schaduw creëren beschermt bovendien tegen UV-straling

 

 

Serres

Wilt u graag een serre laten plaatsen? Dit geeft u veel extra binnen en buiten mogelijkheden. Dankzij de serre krijgt u het gevoel dat u buiten zit, maar u bent gewoon in de woning. De tuin wordt veel meer betrokken bij het huis, het vormt meer één geheel. Dit is het oorspronkelijke idee van de serre, u creëert een ruimte waarin u warm zit, maar waarbij u wel uit kunt kijken op een stuk tuin of kunt genieten van een mooi landschap of een prachtige sterrenhemel. Als u een serre laat plaatsen dan zult u daar geen spijt van krijgen. Een serre is een prima aanwinst om in te leven en tevens een waardevermeerdering voor de woning. Het geeft u een groot aantal voordelen. U krijgt dankzij de serre namelijk meer licht in de woning, u krijgt meer leefruimte en daarmee meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een serre waar u veel mooie planten in kunt plaatsen, die daar kunnen overwinteren.

 

Buitenverblijven met houten gebinten

Ook zijn we gespecialiseerd in houten gebinten. De gebinten worden exact passend gemaakt in onze houtwerkplaats en ter plekke gemonteerd met gebint pengat verbindingen. De dwarsgebinten worden gekoppeld door spanten, gordingen, muur en dak. Deze eiken- gebint constructies leveren een duurzame, maar vooral onverwoestbare hout constructie op.

Echt authentiek wordt het met onze gebint constructies. De manier waarom de dwarsgebinten met gebintbalken zijn verbonden bepalen de historische uitstraling van uw woning, hooiberg, kapschuur, carport of dierenverblijf. Een houten schuur voorzien van gebinten geeft een compleet andere sfeer weer . De combinatie van soort gebint en overige houtverbinding maakt het spannend en interessant. Denk aan gepotdekselde wanden of halfhoutse overdekkingen van de wandopbouw.

Wij begrijpen dat onze adviezen subtiel een stempel drukken op uw gebouw. We vertellen u graag alle inns en outs van onze historische constructies. De gebinten kunnen worden toegepast bij deuren, dakconstructies, bruggen, kapspanten, hooibergen en veel andere toepassingen. Op locatie plaatsen we wat we met veel zorg en liefde in onze werkplaats hebben voorbereid. De mogelijkheden zijn echt enorm.

 

 

 

JWBouw&Timmerwerken