Bel ons: 06-51149076

 Verbouw

Als u uw huis gaat verbouwen, moet u in korte tijd veel belangrijke beslissingen nemen. Wij kunnen voor u het gehele bouwproces inzichtelijk maken.

Een verbouwing kan bestaande panden aanzienlijk verbeteren. Bijvoorbeeld meer ruimte, een gunstiger indeling, betere toegankelijkheid of lager energieverbruik. Voordat u aan een verbouwing begint, maakt u de nodige afwegingen. Vakkundig advies bij uw verbouwingsplannen helpt u goede keuzes te maken. 

Wij denken met u mee, komen met verassende ideeën, maar bovenal, past de uitbreiding binnen het bestemmingsplan? En past het plan binnen uw budget? Behoud het object na renovatie zijn authentieke uitstraling? Wij zijn betrouwbare partner en helpen u met deskundig vakmanschap bij uw renovatie-, onderhoud-, of verbouwingsplannen.

Een serre, terrasoverkapping, garage, dakkapel, dakopbouw of een verdieping op bijv. een garage. Ook renovatie van bijv. jaren dertig woningen behoort tot de mogelijkheden Twijfel niet langer en neem contact met ons op.

 

Aanbouwkosten en soort Erker.

De meeste mensen denken bij een erker aan een kleine uitbouw dat vroeger vaak te zien was aan huizen in het centrum op een hogere verdieping. Toch zijn er tegenwoordig ook erkers mogelijk op de begane grond, die ontzettend veel extra ruimte en licht in uw kamer kunnen creëren.

Omdat vroeger voornamelijk oudere woningen in het centrum erkers hadden, hebben wij er vaak een chique idee bij. Een erker kan ervoor zorgen dat uw rechte nieuwbouwwoning opeens iets chics en stijlvols krijgt. Ook een erker aanbouw zijn er in veel verschillende vormen en maten. Vaak hebben erker aanbouwen een aantal grote ramen en hiermee wordt een hoop extra licht gecreëerd. Ondanks dat het van de buitenkant lijkt alsof een erker niet zoveel ruimte toevoegt, zult u aan de binnenkant versteld staan van de extra hoeveelheid licht en ruimte die een erker creëert. Erker aanbouw Aanbouwkosten-uitbouw-binnenkant Het plaatsen van een erker uitbouw is een klus die zeer veel precisie en vakmanschap met zich mee brengt. Niet iedreen kan zomaar een erker realiseren. Wanneer u ons vanaf het begin in de arm neemt, kan deze u niet alleen helpen met het daadwerkelijk bouwen van uw erker. Wij kunnen kan u ook alles vertellen over de verschillende soorten ramen waar u uit kunt kiezen en welke materialen voor u het meest interessant zijn om te gebruiken. Daarnaast kunnen wij u ook advies geven over de precieze voorwaarden van een bouwvergunning.

       

 

 

 

JWBouw&Timmerwerken